Поставете акцент с максимално устойчивите на надраскване остъкления DURATEC®

Придайте индивидуален облик на гаражната си врата с остъкления, съчетани с прозорците, входната врата и архитектурата на Вашата къща. Изключително устойчивите на надраскване остъкления от плексиглас DURATEC® на секционните врати на Hörmann запазват трайно гладката си прозрачна повърхност дори и след многократно почистване и силно натоварване.

 

Остъкление тип D 

За всички типове основни и странични врати с обшивка на линии и повърхност Woodgrain и Decograin®. Рамка на остъклението: пластмаса в черно, бяло или в цвета на вратата. Остъкление: В зависимост от типа врата: единични или двойни, от пластмаса, обикновенно стъкло, или с кристална структура. Светъл отвор: 602 х 132 мм. 

 

Алуминиеви правоъгълни прозорци

За всички типове основни и странични врати, с обшивка на линии и покритие Woodgrain или Silkgrain®. Рамка на остъклението: Алуминиеви профили, байцвани в естествен тон (Е6/ЕV1), по желание - в цвета на вратата. Остъкление: В зависимост от типа врата: единични или двойни, от пластмаса, обикновенно стъкло, или с кристална структура. По желание са възможни и специални остъкления или решетки.