Начало»Гаражни врати»Hörmann»Гаражни секционни врати

Врати с пълнеж от масивна дървесина тип LTH 40

За мнозина просто е задължително вратата да е от дърво. Hörmann се съобразява с това изискване: Вратите от масивна дървесина - с обшивка на линии или на касети - подчертават приятната атмосфера на живота сред природата. Разбира се с всички предимства на Hörmann по отношение на комфорта и безопасността.

Вратите от масивно дърво имат по-голямо собствено тегло и поради това се доставят с торзионни пружини. Предлагат се гаражни врати тип LTH 40 в два осовни материала:

  • Северен смърч - Дървесината от северен смърч представлява светъл чамов материал с прави влакна. Отделните смолисти образувания, витораслости и жълтеникаво-кафявите чепове са абсолютно естествени.

  • Канадска ела - Канадската ела представлява белезникаво сив до светлосиво-кафяв чамов материал с предимно прави влакна и кафяви ленти от минерални влакна, разположени по посока на основните влакна.

Вратите тип LTH 40 се предлагат в няколко различни вида обшивки:

1.Обшивка на S - линии

Хоризонталната обшивка на S-линии е класика при гаражните врати. При Hörmann получавате обшивката на S-линии с премиум качество. Видимо доказателство за това: визия с абсолютно равномерно разпределени линии на обшивката. За разлика от продукти на други производители, при Hörmann разстоянието между линиите на обшивката е винаги едно и също.

2.Обшивка на V - касети

Предлагани размери на врати тип LTH 40: 5000х3000мм. (канадска ела и северен смърч).

20150311090404rem.jpg

Гаражни врати

Промоции и купони

Промоции и купони

Текущи промоции и изгодни оферти.

Виж повече
Къде ще ни откриете

Къде ще ни откриете

Информация за контакт с нас.

Виж повече
Нашите принципи

Нашите принципи

Професионализъм, коректност и лоялност към клиентите.

Виж повече