Начало»Гаражни врати»Hörmann»Гаражни секционни врати

Двустенни врати тип EPU 40

Двустенните врати тип EPU с добра топлоизолация са правилното решение, когато гаражът Ви се намира в непосредствена близост до жилището или е налице достъп до жилището през гаража.

Три атрактивни повърхности в разнообразни цветови варианти

Изберете между трите атрактивни и устойчиви на атмосферни влияния повърхности, предлагани при стоманените врати: Woodgrain, Silkgrain или Micrograin. Повърхностите са идеално защитени срещу ръжда, се плъзга без да оставя следи и вратата е защитена срещу влиянията на околната среда. Стоманените секционни врати и страничните врати на Hörmann с повърхност Woodgrain, Silkgrain и Micrograin се предлагат стандартно в изключително удобния бял цвят, в 15 предпочитани цвята на същата цена, както и в около 200 цвята по RAL.

Шест декоративни повърхности за хармоничен дизайн на вратата

Повърхността Decograin се предлага в пет варианта дървесен декор: Light Oak (светъл дъб), Golden Oak (златен дъб), Dark Oak (тъмен дъб), Night Oak (нощен дъб), Rosewood (палисандър) и благородния Titan Metallic (титан металик). Тази декоративна повърхност в тъмен антрацит подхожда отлично на външните врати Hörmann в цвят CH 703. Вътрешната страна на вратите е принципно в сиво-бяло (RAL 9002).

Вратите тип EPU 40 се предлагат в няколко различни вида обшивки:

1.Обшивка на M - линии

Едва ли има врата, която може да Ви предложи толкова голям избор от типове, колкото обшивката на М-линии. С изчистените си форми тази визия е много подходяща за съвременните архитектурни стилове. С цвят и повърхност по желание можете да подчертаете ефективно стила на Вашия дом.

Врати тип EPU 40 с този тип обшивка се предлагат с:

  • повърхност Woodgrain с размер 5000х3000мм (макс. широчина/височина).

2.Обшивка на S - касети

Касетъчната визия е подходяща за почти всеки архитектурен стил. С обшивката на S-касети на Hörmann Вие имате на разположение най- разнообразни възможности по отношение на повърхността и цвета. Така със сигурност ще откриете вратата, чийто външен вид ще е в перфектна хармония с Вашия дом.

Врати тип EPU 40 с този тип обшивка се предлагат с:

  • повърхност Woodgrain с размер 5000х3000мм (макс. широчина/височина).

Възможни екстри към Двустенни врати тип EPU 40:

20150311090404rem.jpg

Гаражни врати

Промоции и купони

Промоции и купони

Текущи промоции и изгодни оферти.

Виж повече
Къде ще ни откриете

Къде ще ни откриете

Информация за контакт с нас.

Виж повече
Нашите принципи

Нашите принципи

Професионализъм, коректност и лоялност към клиентите.

Виж повече