Начало»Гаражни врати»Hörmann»Врати Berry с въртеливо – постъпален ход

Стоманени врати с мотиви на линии

Основните мотиви на линии с които се предлагат стоманените врати Berry са:

  • Мотив 902 - Ширина на вратата до 5000 мм. Предлагат се вградена и странична врата.
  • Мотив 984 - Стоманен панел, вертикален. Ширина на вратата до 5000 мм. Предлага се странична врата.
  • Мотив 985 - Стоманен панел, хоризонтален. Ширина на вратата до 5000 мм. Предлага се странична вратa.
  • Мотив 941 - Стоманена обшивка на линии с фриз. Ширина на вратата до 5000 мм. Предлага се странична врата.
  • Мотив 957 - Стоманена обшивка на линии с централен и странични профили. Ширина на вратата до 5000 мм. Предлага се странична врата.
  • Мотив 990 - Стоманена обшивка на линии във формата на рибена кост. Ширина на вратата до 5000 мм. Предлага се странична врата.
  • Мотив 914 - Стоманена обшивка на линии с вентилационни отвори. Ширина на вратата до 5000 мм. Оптимален вариант за подземни и общи гаражи.

Оригиналната врата Berry с въртеливо-постъпателен ход се предлага само при Hörmann, производител Nr. 1 в Европа с 13 милиона продадени врати. Изцяло според идеята на основателя на фирмата, марката Hörmann е гарант за качество от негово време до днес. С усъвършенствана техника, многообразие от мотиви и комфортно, надеждно обслужване, Hörmann поставя нови мащаби. И това в продължение на 75 години.

Можете да бъдете напълно спокойни

Пример за отличното защитно оборудване на вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход са еластичните защитни капачки над рамената на лостовете. Те покриват напълно рисковата област и така намаляват опасността от притискане или заклещване по невнимание. Такъв висок стандарт на безопасност имат само вратите с въртеливо-постъпателен ход на Hörmann.

Многократно осигурени

Пружинната система обезопасява надеждно вратата срещу падане. Ако се случи някоя от пружините да се скъса, останалите продължават да гарантират безупречното осигуряване на вратата. При това разстоянието между намотките на пружините е толкова малко, че практически са защитени от заклещване дори и детските пръсти.

Комфортно заключване

При затваряне специално оформеното рамо на лоста притиска вратата плътно към касата и я кара да се фиксира сама. По този начин не остава луфт между вратата и рамката. Вратата е плътно затворена от всички страни.

По-добра защита от взлом

Уникалното заключване с резе на вратите с въртеливо-постъпателен ход на Hörmann фиксира ъглите на платното плътно към рамката и по този начин го блокира много по-надеждно от стандартното заключване с щанга. Така насилственото повдигане на вратата е практически невъзможно. С предлагания като опция комплект за дооборудване с монтаж на място можете да блокирате вратата допълнително и в посока нагоре.

Възможни екстри към Стоманени врати с мотиви на линии:

20150311090404rem.jpg

Гаражни врати

Промоции и купони

Промоции и купони

Текущи промоции и изгодни оферти.

Виж повече
Къде ще ни откриете

Къде ще ни откриете

Информация за контакт с нас.

Виж повече
Нашите принципи

Нашите принципи

Професионализъм, коректност и лоялност към клиентите.

Виж повече