Начало»Индустриални Врати»Hörmann

Hörmann

Индустриални секционни врати
Индустриалните врати Хьорман (Hörmann) са най-добрият избор за бизнеса както на българския пазар, така и на европейския.

Хьорман намира приложение в индустрията с :

  • Индустриални секционни врати
  • Бързо движещи се врати
  • Ролетни врати и ролетни решетки
  • Врати тип хармоника
  • Стоманени плъзгащи се врати
  • Лентови завеси
  • Летящи врати

Индустриални секционни врати - Секционните врати се отварят вертикално и по този начин осигуряват допълнително място пред и зад вратата. Секциите на вратата се прибират близо до тавана, вертикално над отвора или по продължение на покрива. Секционните врати от серия 40, от стомана, комбинация от стомана и алуминий или от алуминий, впечатляват с уникално широкия асортимент, топ дизайна и сертифицираната безопасност. Секционните врати Compact подреждат отделните ламели вертикално една върху друга непосредствено зад щурца. Минималната дълбочина на вмъкване е голямо предимство при халета с прозрачни куполи, остъклени покриви и фасади.

Бързо движещи се врати - стандартно с управление с честотен преобразувател. Бързо движещите се врати на Hörmann се прилагат като вътрешни и външни врати за оптимизиране на транспортния поток, подобряване на климата в помещението и и пестене на енергия. Програмата на Hörmann включва вертикално и хоризонтално отварящи се, прозрачни врати с еластично платно, също и в комбинация със секционни и ролетни врати, както и мощни и лесни за поддръжка спирални врати с гладки алуминиеви профили.

Ролетни врати - Ролетните врати и решетки на Hörmann от алуминий, стомана и благородна стомана са изключително рентабилни поради гениално опростената си конструкция, включваща само няколко компонента. Това са затварящите устройства, които се доказват непрекъснато в работното ежедневие. Ролетните врати и решетки почти не заемат място над отвора на вратата. Те се навиват компактно зад щурца. Така не се губи ценна площ от халето отстрани и в близост до тавана.

Високата специализация в производството на ролетните врати решетки на Hörmann надхвърля далеч обичайния стандарт. За нашия високопроизводителен екип прилагането на специални решения е ежедневна дейност.

Индустриалните врати тип хармоника на Hörmann са специално разработени за халета с нисък щурц. Също и за местата, на които статиката на халетата не допуска допълнително натоварване на покрива.

Вратите тип хармоника на Hörmann се предлагат с ширина 14 м и височина 7 м. Необходимото място за страничния ограничител - само 70 мм за профила на касата - е изключително малко. В зависимост от работните условия са възможни от 3 до 12 крила.

Стоманени плъзгащи се врати - Плъзгащите се врати Hörmann са икономичното решение най-вече за самолетни хангари и промишлени халета, депа за превозни средства или големи гаражи, както и за складове за строителни материали и сервизни халета. Те се предлагат като еднокрили и двукрили, едностенни и топлоизолирани двустенни, без или с остъкление, а при необходимост и с вградена врата.
Плъзгащите се врати Hörmann са технически усъвършенствани, много стабилни, нечувствителни на удар и ефективно защитени от корозия. Те не налагат чести ремонти и се поддържат безпроблемно.

Лентови завеси - Гъвкавите лентови завеси на Hörmann са особено подходящи като изгодна затваряща преграда за особено големи отвори на халета. Здравите ленти от PVC затварят много плътно и се отварят само на ширината на превозното средство или товара. По този начин загубите на топлина се редуцират до минимум, дори и при голям трафик.

Летящи врати - Гъвкавите летящи врати на Hörmann са разработени за приложение в сгради, при нормално натоварено движение на мотокари. За по-лесен монтаж летящите врати се доставят предварително сглобени. Вратата трябва да е два пъти по-широка и с 500 мм по-висока от транспортирания товар.

promotion_-3_14.jpgbaner-twins-3.gif20150311090404rem.jpg

Индустриални Врати

Промоции и купони

Промоции и купони

Текущи промоции и изгодни оферти.

Виж повече
Къде ще ни откриете

Къде ще ни откриете

Информация за контакт с нас.

Виж повече
Нашите принципи

Нашите принципи

Професионализъм, коректност и лоялност към клиентите.

Виж повече