Начало»Гаражни врати»Hörmann

Hörmann

Врати Berry с въртеливо – постъпален ход

Гаражните врати на Хьорман имат особени характеристики, които ги отличават от всички останали гаражни врати на други производители. Отличават се преди всичко с здравина, удобство при употреба, не се влияят от външните атмосферни условия и не на последно място са красиви. Произведените врати преминават през тестове в реални условия, за да се проверят и затвърдят качествата им. Хьорман е германска компания с дългогодишен опит в производството на най-различни видове врати, каси, задвижвания и товаро-разтоварна техника.

„ТУИНС 3" ООД е официален дистрибутор на германския лидер в производстото на гаражни и индустриални врати - Хьорман (Hörmann).

Секционни гаражни врати - Елегантните автоматични секционни врати се отварят вертикално нагоре.

Така печелите повече място в и пред гаража - а и целият отвор за преминаване е на Ваше разположение. Секционните врати пасват винаги - независимо дали отворът на гаража Ви е правоъгълен или скосен, дали има сегментирана или полукръгла арка. Поради това те са идеални и за последващи модернизации.

Врати Berry с въртеливо - постъпателен ход - Качество и красива визия в едно.

Всичко говори за оригинала: Качество и безопасност, визия и комфорт и усъвършенстваната техника. Във всяка врата Berry на Hörmann се крие опитът от над 50-годишно ноу-хау в производството на гаражни врати. В разнообразието от мотиви определено ще откриете мечтаната врата за Вашия дом. Изберете на спокойствие вратата, за която мечтаете, с помощта на конфигуратора на врати: мотивът, повърхността, цветът. Разполагате с всички възможности.

Гаражна ролетна врата RollMatic - Комплексна система, включително задвижване.

Гаражната врата RollMatic на Hörmann освобождава наистина много място пред и в гаража. При паркиране можете да се доближите директно до вратата, а таванът на гаража остава свободен. Профилите на вратата RollMatic са изработени от висококачествен, устойчив на корозия алуминий и са стандартно оборудвани с модерна задвижваща техника Hörmann. За по-лесна поддръжка задвижването е предвидливо монтирано извън конзолата. Задействането и стопирането на вратата RollMatic става изключително плавно и безшумно, което я щади. В корпуса на управлението вече са интегрирани вътрешен манипулатор и осветление на гаража.

Врати за общи гаражи ET500 - Рентабилното комплексно решение с разнообразни възможности за оформление

Оптимална рентабилност, трайна функционална и персонална безопасност, както и изключително спокоен ход, дори и при голяма честота на използване - това са отличителните белези на вратата за общи гаражи ET500. Практически ненуждаещата се от поддръжка конструкция на вратата се отваря и затваря леко, много тихо и безопасно благодарение на неизносващата се техника с противотежести. Стабилната конструкция на вратата предлага възможности за индивидуално оформление чрез многобройни варианти на пълнежите, напр. перфорирана ламарина, ламели или пълнежи за монтиране на място от потребителя.

20150311090404rem.jpg

Гаражни врати

Промоции и купони

Промоции и купони

Текущи промоции и изгодни оферти.

Виж повече
Къде ще ни откриете

Къде ще ни откриете

Информация за контакт с нас.

Виж повече
Нашите принципи

Нашите принципи

Професионализъм, коректност и лоялност към клиентите.

Виж повече